Van der Valk Zuidas kiest voor gemotoriseerd
 

In juli 2020 opende Van der Valk haar nieuwe Hotel Amsterdam Zuidas. Dit hotel telt 234 kamers en luxe suites en heeft een eigen wellness en fitness center. Het hotel heeft een uitstekende locatie en bereikbaarheid naast station RAI.

Met het certificaat BREEAM Outstanding toont het gebouw ook haar ambitie op het gebied van duurzaamheid. Alle kamers zijn voorzien van black out gordijnen en vitrage in combinatie met onze Forest Shuttle® gordijnmotor en FMS® rail.

Het interieurontwerp is gerealiseerd door projectinrichter Nijboer Interieur & Design.

Bekijk meer projecten op onze website.

 

In de spotlights: DS-XL® Gekoord
 

Een gezellig en mooi interieur is in 2021, na een turbulent 2020, belangrijker dan ooit. We besteden meer aandacht aan comfort, sfeer en design!

Onze Design Series sluiten hier dan ook naadloos bij aan. Met de DS-XL® gekoord heeft u de touwtjes helemaal in handen. Het gekoorde design systeem geeft ieder interieur een extra visuele uitstraling. Dankzij een symmetrisch profiel kan het systeem “blind” worden gemonteerd aan het plafond. Dit zorgt voor een extra strakke afwerking. Door middel van draaisteunen of kliksteunen is de rail eenvoudig te monteren. De gekoorde designrail past in ieder interieur dankzij de beschikbare kleuren wit, zilver en antraciet.

Voor meer informatie over onze gekoorde designrail, bekijk de Design Series brochure.

Artikelnr:
3916101600  DS-XL® rail wit
3916103600  DS-XL® rail zilver
3916106600  DS-XL® rail antraciet

 


Dots roeien door
 

Het damesteam Dutchess of the Sea is nog steeds bezig met hun uitdaging, de Atlantische Oceaan over roeien. Dit doen ze voor goede doelen, zoals Plastic Soup Foundation en ALS Nederland.

Ze zijn nu al 6,5 week onderweg!! Ze beleefden mooie dagen, nachten en momenten: walvissen, dolfijnen, prachtige zonsondergangen, fluorescerende algen en heldere sterrennachten. Maar hun oversteek gaat niet van een leien dakje. Zo verloren ze tijd doordat hun automatische piloot de geest gaf. Toch blijft de teamgeest hoog en is de ambitie om naar Antigua te roeien ongewijzigd. Volg de spannende reis van de Dutchess online via Instagram of Facebook en steun ze tot aan de finish! Ze verwachten volgende week aan te komen.

 


Hulp bij inmeten gordijnrails met bochten

 

Het inmeten van gordijnrails met veel bochten kan een flinke uitdaging zijn. Met onze online inmeet hulptool gaat dit een stuk eenvoudiger.

Zeker zo handig in een woonkamer met een erker. In een aantal simpele stappen begeleiden wij u bij het inmeten van de gordijnrail. Houd uw smartphone of tablet binnen handbereik en selecteer uw raamsituatie en vul de gevraagde afmetingen in en de maten en hoeken worden automatisch berekend en gecontroleerd.

De online inmeet hulptool is te vinden op onze website.

 
 


Uitbreiding R&D: Maarten Mulder


Sinds 1 december is Maarten Mulder bij Forest werkzaam als R&D Engineer. Hij is dagelijks bezig hoe onze producten beter, slimmer en prijsgunstiger kunnen.

Bij het ontwerpen van een product gaat hij graag op ontdekkingstocht. “In de ontwerpfase breng ik in kaart welke aspecten belangrijk zijn voor het specifieke product of productoplossing. Hierbij neem ik altijd creativiteit, energie en humor mee; welke mij helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Een goed product is voor mij in balans tussen vorm, functie en prijs.”

Wat doe je wanneer je niet op ontdekkingstocht bent? “Dan ben ik aan het e-sporten, racefietsen of hardlopen. Ook houd mij graag bezig met het opknappen van vintage-racefietsen, fotografie, filmen en grafisch ontwerpen. Altijd wel op ontdekkingstocht dus..”

Email: m.mulder@forestgroup.com

 


Forest Shuttle®: Werkt met Homey

Er zijn diverse manieren om van een gemotoriseerde Shuttle® motor een slimme gordijnmotor te maken.

Naast modules zoals de Wi-Fi dongle en de Wireless Connector is het ook mogelijk om de Shuttle® naadloos te integreren in een slimme woning via een smart home hub. In deze On Track leest u meer over de vele mogelijkheden van Homey.

Homey is ontwikkeld om alle apparaten in een slimme woning te verbinden met elkaar, inclusief de Forest Shuttle®. Dankzij ons partnerschap met Homey, is de Shuttle® vanaf elke plek ter wereld rechtstreeks te bedienen via de Homey-app op een smartphone of via Flows (Flows zijn scenario’s in Homey die uw huis automatiseren).

Draadloze verbinding met elke Shuttle®
Homey maakt draadloos verbinding met de Forest Shuttle®. Hij kan rechtstreeks communiceren met zowel de RF / 433MHz-versie van Shuttle als met de Z-Wave-versie. Naast openen en sluiten, kunt u met de Z-Wave-versie van Shuttle® zelfs de exacte positie instellen via de Homey-app en Homey Flows en krijgt u terugkoppeling indien u het gordijn met de hand bedient. Overigens kan Homey ook een draadloze verbinding maken met onze overige gemotoriseerde systemen Atlantis (rolgordijn) en BCS (vouwgordijn).

Partnerkorting
Als partner kunnen we korting geven op een Homey Pro. Klik hier voor meer informatie over Homey en de speciale actie.

 
 
Beste maatjes

Meten is weten. Daarom hebben we nu ook een Forest rolmaat.

Dit handige meetmiddel heeft een lengte tot maximaal 5 meter, is uitermate stevig en buigt niet door. Doordat de rolmaat voorzien is van een clip die aan een riem te bevestigen is, heeft u hem altijd bij de hand. De meeteenheid is in cm en inches aangegeven.

Artikelnr.:
9900000018 Forest Rolmaat 5 m incl. riemclip
 

Decoratieve Roede Series


Het gehele aanbod aan roedesystemen, CRS, CRS gekoord, CRS Deco en MRS staan nu in 1 compacte en overzichtelijke brochure: Decoratieve Roede Series. Download hem hier of bekijk de brochure op onze website (onder Downloads).
 
 
 
.     .