Mr. KS® met pensioen
 

Afgelopen maand is onze zeer gewaardeerde R&D-collega Frans Overmars, na 34 jaar werkzaam te zijn geweest voor Forest, met pensioen gegaan. Hij heeft aan de wieg gestaan van de iconische KS®-rail. Met zijn creatieve geest heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de innovaties op het gebied van onze raamdecoratie systemen en gordijnrailoplossingen. Wij willen Frans bedanken voor al die mooie jaren en wensen hem een mooie nieuwe fase in zijn leven toe samen met zijn familie!

 

Creëer sfeer tijdens de feestdagen
 

Met de feestdagen voor de boeg is de DS-XL® LED rail de ideale sfeermaker in huis. Met de LED Dimmer kunt u met de Diamond Sense afstandsbediening de gordijnen én geïntegreerde LED-verlichting bedienen. Zo creëert u niet alleen een visueel WOW-moment maar ervaart u het hele jaar door optimaal gebruikersgemak.

De LED Dimmer is eenvoudig aan de Shuttle® motor te bevestigen. De LED Dimmer is verkrijgbaar in wit of zwart en werkt met iedere Shuttle motor in combinatie met het DS-XL® LED systeem. De LED Dimmer is ook te gebruiken op een handbediend DS-XL® LED systeem. Benieuwd hoe de LED Dimmer aangesloten kan worden? Bekijk dan de handleiding.

Artikelnr: 
5917531470 DS XL LED Dimmer wit
5917536470 DS XL LED Dimmer zwart

 

Sofitel Dubai The Obelisk
 

Het Sofitel The Obelisk hotel is helemaal klaar voor 2021! Afgelopen maand zijn de deuren van dit Obelisk-vormig luxehotel en architectonisch hoogtepunt in Dubai geopend.

Sofitel Dubai The Obelisk beschikt over 595 luxe kamers en suites. Alle kamers en suites en openbare ruimtes zijn uitgerust met het Forest Shuttle® gemotoriseerde gordijnrailsysteem in combinatie met Easyflex® waveplooi confectie. Daarnaast is er voor gekozen om de kamers met Atlantis® rolgordijnen uit te rusten om de zon buiten te houden.

Bekijk meer projecten op onze website

 

Trotse sponsor van dames roeiteam
 

Forest Group is trotse sponsor van een dames roeiteam, Dutchess of the Sea. Zij doen mee aan de zwaarste roeirace ter wereld: The Talisker Whiskey Atlantic Challenge. Vanaf 12 december gaan zij in hun roze roeiboot de oceaan over om geld op te halen voor ALS en Plastic Soup Foundation.

De wijze waarop de dames de oceaan oversteken is niet alleen de sportiefste, maar ook de groenste manier. Het damesteam legt met hun duurzame prestatie en de ondersteuning van de Plastic Soup Foundation een mooie link naar duurzaam ondernemen. Iets waar Forest Group ook voor staat. Naast de lange levensduur van onze producten en bijbehorende 10 jaar garantie, zijn we momenteel ook bezig om ons verpakkingsmateriaal ter verduurzamen.

Meer informatie op onze website


     
  Win unieke DotS team caps
Als trotse sponsor verloten wij 25 officiële DotS team caps. Ondersteun de actie van de DotS en moedig het DotS team aan door onze berichten over de DotS op Instagram, Facebook en LinkedIn te liken en delen en wie weet ben jij één van de winnaars van deze limited edition cap.
 
     
 
 


Atlantis® Slim Line gestileerde kap


Onze Atlantis® Slim Line rolgordijnsysteem kunt u ‘in de dag’ monteren of ‘op de dag’. Voor de ‘in de dag’ steun hebben we nu een mooie gestileerde afdekkap die de metalen rolgordijnsteun onzichtbaar wegwerkt. De afdekkap is in de kleuren wit en zwart beschikbaar.


Artikelnr: 
0130041010
Atlantis® Slim Line afdekkap ‘in de dag’ steun wit
0130046010
Atlantis® Slim Line afdekkap ‘in de dag’ steun zwart

 
 

FMS® Verstelbare Wave Voorloper video

Een video zegt meer dan 1000 woorden, was het toch? Daarom hebben we op ons YouTube kanaal een tweetal handige animaties van de nieuwe verstelbare wave voorloper geplaatst. Zowel voor assemblage als voor installatie. De assemblage animatie legt stap voor stap uit hoe u de verstelbare voorloper en de nieuwe retourpoelie dient te assembleren. De installatie animatie is handig wanneer u een geassembleerde FMS® rail heeft besteld met de verstelbare wave voorloper.

De animaties zijn ook te bekijken op onze website onder Downloads > Videos


 
 
Obstructiesensor voor BCS® gemotoriseerd vouwgordijn

Wist u dat het bij het BCS® gemotoriseerde vouwgordijnsysteem van Forest ook mogelijk is om deze automatisch te laten stoppen als het vouwgordijn een obstakel tegenkomt?

De Forest buismotor met ingebouwde ontvanger stopt direct als er bijvoorbeeld een plant of een slimme speaker onder het vouwgordijn staat. Hierdoor wordt voorkomen dat de koordrollen verstrikt raken en er een monteur moet langskomen om dit te herstellen. Vooral voor vouwgordijnsystemen in hoge ruimtes is de optionele obstructie sensor een must! De obstructie sensor kan gebruikt worden in combinatie met deze buismotoren: 3416600112 en 3416600117.

De instructies voor het installeren van deze sensor vindt u hier of in de downloadsectie van onze website.
 
 
Feestdagen openingstijden en levertijden

De feestdagen naderen. Deze dagen zijn wij op iets andere tijden open dan normaal. Tevens gelden er aanpaste leveringstijden.

Bulkorders geplaatst voor dinsdag 15 december 2020 worden in 2020 uitgeleverd. Bestellingen geplaatst vanaf dinsdag 15 december worden uitgeleverd in januari 2021. Hieronder treft u de openingstijden tijdens de feestdagen.

24 december
Openingstijden van 8.00 – 15.30 u

25 december
Gesloten

28, 29, 30 december
Normale openingstijden van 8.00 – 17.00 u

31 december
Openingstijden van 8.00 – 15.30 u

1 januari 2021
Gesloten

Vanaf 4 januari 2021 gelden weer de gebruikelijke openingstijden.
 
 
 
.     .