Introductie Wi-Fi dongel voor Shuttle®
 
Ervaar het optimale bedieningsgemak en haal het meeste uit onze Shuttle®-motor door de Wi-Fi dongel toe te voegen. Bedien eenvoudig de gordijnen via de nieuwe Forest Connect-app op uw smartphone of tablet. Daarnaast is de integratie in Third-party apps van o.a. Google en Amazon een fluitje van een cent, evenals de integratie met spraakbesturing van Apple Siri. De nieuwe Wi-Fi dongel is geschikt voor nieuwe of oudere Forest gemotoriseerde gordijnrailsystemen met een Shuttle® S-, L- of M-motor.


In een paar stappen aangesloten

In slechts een paar stappen heeft u de Wi-Fi dongel aangesloten. De Wi-Fi dongel wordt eenvoudig aan de motor bevestigd en slechts met één kabel met de motor verbonden. Als u Wi-Fi verbinding heeft met uw smartphone of tablet download u de Forest Connect App. Volg verder de stappen vanuit de app. Het vergt dus geen ingewikkelde installatie en de gordijnen zijn in een enkel ogenblik te bedienen met de Forest Connect App.

Bidirectionele communicatie
Een bijkomend voordeel is dat de Wi-Fi functie altijd de exacte status van de gordijnen weergeeft, waar u ook bent. De Wi-Fi dongel informeert altijd in welke positie de gordijnen zich bevinden omdat deze bidirectionele communicatie ondersteunt.

De Wi-Fi dongel is nu verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart.

Artikelnr:
5201002280 Forest Wi-Fi Dongel wit
5201006280 Forest Wi-Fi Dongel zwart

 

Ontdek de nieuwe Forest Connect App
 

Tegelijk met de Wi-Fi dongel lanceren we ook onze allernieuwste bedieningsvorm: Forest Connect App. Met de Forest Connect App heeft u altijd uw gordijnbediening bij de hand.

Swipe uw gordijnen net zo makkelijk open of dicht. Stel eenvoudig een timer in om op gezette tijden de gordijnen te openen of sluiten. Handig wanneer je niet thuis bent. Of kies ervoor om uw gordijnen met zonsopgang en zonsondergang automatisch te open en te sluiten. Zo maakt u het inbrekers nog lastiger. Met de Forest Connect App heeft u vanaf nu altijd de controle over uw gordijnen, waar ter wereld u ook bent.

 


Eenvoudige integratie in smart homes
 

Wilt u liever uw smart home via één platform bedienen zoals Google Home of Amazon Alexa? Via de Wi-Fi dongel kunt u de Forest Shuttle® motor eenvoudig in deze smart home platformen integreren. Maar ook de koppeling met virtuele spraakassistenten als Apple Siri, Google Assistent en Amazon Alexa verloopt met de Wi-Fi module soepeltjes.

Het grote voordeel van een smart home platform is dat de Shuttle® motor met andere slimme apparaten verbonden kunnen worden zoals bv verlichting of de slimme thermostaat waardoor je bijvoorbeeld een routine/scene kan instellen die de sfeer verhogen of juist zorgt voor energiebesparing. Met de Wi-Fi oplossing zetten we een nieuwe stap naar een optimale gebruikerservaring.


 


Even voorstellen: nieuwe exportmanager

 

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe collega: Hans van Gemeren. Per 1 oktober is hij ons exportteam komen versterken voor de gebieden Centraal-, Oost- en Zuid-Europa en Latijns-Amerika. Hij heeft ruime internationale ervaring en heeft voornamelijk gewerkt in grote familiebedrijven met een verscheidenheid aan klanten (B2B, distributeurs, retailers).

Wat spreekt je eigenlijk aan in Forest? Hans: “De sterke klantgerichtheid en internationale oriëntatie spreken mij erg aan. Ik zie een groot potentieel en ben erg gemotiveerd om samen met de klant Forest nog meer op de kaart te zetten."

En waar wordt je zoal blij van? Hans “In de weekenden vind ik het leuk om een potje voetbal te spelen met mijn kinderen en ben ik een actieve trailrunner. En als exportmanager ben ik natuurlijk dol op reizen!”

Email
h.vangemeren@forestgroup.com

 
 


Advies op afstand: videobellen


Het is persoonlijk, vertrouwd, goed voor het milieu én door corona extra relevant geworden: videobellen. Heeft u liever face-to-face advies op meer dan 1,5 meter afstand?

Geen probleem, via videobellen geven we u graag persoonlijk advies en leggen wij uit hoe onze producten werken. Dat kan via bv. een Teams-sessie of via een videocall met uw smartphone.

Bestel gratis uw telefoon/tabletstandaard Om het videobellen gemakkelijker voor u te maken hebben wij een speciale Forest smartphone/tablet telefoonstandaard ontwikkeld. Wilt u deze gratis ontvangen? Druk op bovenstaande knop en geef uw NAW-gegevens door, dan zorgen wij ervoor dat u de komende tijd op een praktische manier kunt videobellen.

Let’s stay in touch!

 


Architect@Work Berlin

Afgelopen maand stonden we weer voor het eerst sinds Heimtextil op een vakbeurs, Architect@Work in Berlijn.

Het concept van ARCHITECT@WORK was zo aangepast dat de beursvloer voor iedereen een coronaveilige omgeving was, zonder dat het ingeboet had op de beleving. Het was goed om weer terug te zijn op de beursvloer en onze nieuwste smart gordijnoplossingen te kunnen presenteren. Eind november staan we dit jaar hopelijk nog één keer op ARCHITECT@WORK in Wiesbaden.

 
 
Nieuwe brochures Shuttle® en Design Series

We hebben onze Shuttle® brochure in een nieuw jasje gegoten. In deze vernieuwde brochure treft u ons gehele Shuttle programma (incl. de Shuttle® iOn).

Daarnaast is in deze brochure ook informatie over onze gemotoriseerde rail, FMS®, terug te vinden.

De design rails (DS®, DS-XL® en DS-XL® LED) hebben we samengevoegd in de Design Series brochure.

De brochures zijn ook te vinden op onze website onder Downloads:
Klik hier
 
 
 
.     .