3-in-1 Wave Voorloper
 

Creatief en flexibel zijn is belangrijker dan ooit. Speciaal voor onze gemotoriseerde systemen, FMS®, DS-XL LED® en MRS®, hebben we een in hoogte verstelbare wave-voorloper set ontwikkeld.

Bepaal dus zelf de exacte gordijnhoogte op locatie waardoor de wave gordijnen altijd perfect hangen! De nieuwe voorloper set is geschikt voor Easyflex tape. Speciaal voor de FMS rail is een nieuwe retour poelie met inschuifvlak ontworpen waardoor de waveplooi nu tot het einde van de poelie gelijkmatig doorloopt. Hiermee creëren we de ultieme waveplooi van begin tot het einde. En ja, er is ook rekening gehouden met zowel een enkel als een dubbel gordijnpakket. De set is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Meer weten? Onze adviseur demonstreert het graag persoonlijk of via videogesprek.

Artikelnr:
481300..010 Wave verstelbare haak motor, wit en zwart
481300..020 Wave verstelbare haak retour poelie, wit en zwart
481300..030 Wave meenemer enkel pakket, wit en zwart
481300..040 Wave meenemer dubbel pakket, wit en zwart
481300..050 Wave verstelbare master voorloper, wit en zwart
481300..060 Wave retour poelie gemotoriseerd, wit en zwart

 
Milieuvriendelijke Forest dozen
 

Het is u misschien wel opgevallen dat steeds meer Forest-producten worden verpakt in duurzamere verpakkingsdozen. Als Forest Group hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Hiermee willen we een ons steentje bijdragen aan de wereldwijde inspanning om bedreigde bossen te beschermen.

Sinds dit jaar vervangen we onze bekende witte verpakkingsdozen door een duurzamere variant. De bruin gekleurde dozen zijn natuurlijk nog duidelijk herkenbaar door middel van het Forest-logo. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u originele Forest producten geleverd krijgt.

 


Forest Amerika viert 25-jarig bestaan
 

In een jaar waarin een pandemie heerst hebben we ook iets te vieren. Onze zusteronderneming in de Verenigde Staten, die in 1995 haar kantoor opende in Cartersville, Georgia, viert haar 25-jarig bestaan.

Dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Forest Group is enorm trots op Steve en zijn team. De wijze waarop ze Forest in Amerika op de kaart hebben gezet en dat nog steeds succesvol verder uitbreiden verdient dan ook een grote pluim!

 
 


Simpel toevoegen van extra afstandsbediening


Wist u dat het mogelijk is om een extra afstandsbediening te programmeren op een bestaande Shuttle® motor, zonder direct bij de motor te hoeven? Vooral handig in een huis met hoge plafonds waar gemotoriseerde gordijnrails hangen.

Hoe werkt het?
U dient in de buurt te zijn van de motor om een kanaal naar een nieuwe afstandsbediening te kopiëren. Selecteer het gewenste kanaal dat u wilt kopiëren en druk 2 keer de P-knop in op de achterkant van de reeds geprogrammeerde afstandsbediening. Kies vervolgens op de nieuwe afstandsbediening een kanaal en druk eenmaal op de OPEN-knop. Voilà, nu is het kanaal naar de nieuwe afstandsbediening gekopieerd.

 


Succesvolle bescherming van het handelsmerk 'Forest' in Vietnam.

Forest producten en diensten worden in meer dan 100 landen afgenomen en gewaardeerd. Het Forest-handelsmerk wordt daarom wereldwijd goed beschermd en gemonitord. Onlangs hebben we in Vietnam met succes de handelsnaam "FOREST" beschermd tegen een partij die inbreuk maakte op ons handelsmerk.

Forest Group besteedt continue aandacht aan de bescherming van intellectuele eigendomsrechten en zal altijd hiertegen optreden om zo misleiding van de consument te voorkomen. Mocht u een inbreuk op onze handelsmerk ontdekken, dan waarderen wij het wanneer u ons daarvan op de hoogte brengt.

Lees meer over de succesvolle bescherming van het handelsmerk 'FOREST' in Vietnam:

 
 
Architect@Work Berlijn

Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, vindt ARCHITECT@WORK Berlijn definitief plaats op 7 en 8 oktober, uiteraard met inachtneming van de noodzakelijke Covid-maatregelen die van kracht zijn.

Forest presenteert op Architect@Work een nieuwe oplossing voor slimme gordijnen. Bezoek onze corona proof stand: nummer 123.

Gratis toegang
Wanneer u zich via deze link alvast registreert is de toegang gratis. Wij zien u graag in Berlijn!
 
   
 Architect@Work Berlijn
Station Berlin Convention Center
Berlijn, Duitsland
7-8 Oktober 2020
weblink

   

 

 
 
.     .