Get ready for the launch
 

Vanaf deze zomer is onze bestseller, de Forest Shuttle®, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle® iOn is daarmee uitermate geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.

Een uitgebreide periode van onderzoek, ontwikkeling en duurtesten op verscheidene railsystemen heeft geresulteerd in de lancering van de Forest Shuttle® iOn. De motor van de Shuttle® iOn is uitgerust met een geïntegreerde heavy-duty accupack. Afhankelijk van de lengte van de gordijnrail hoeft de accu slechts 2 tot 3 keer per jaar opgeladen te worden.

Verwacht dezelfde unieke functionaliteiten als die van de bedrade Shuttle® L zoals Touch Impulse-technologie. De motor is voorzien van een geïntegreerde Multi RF-ontvanger, die bediening met elke Forest-afstandsbediening mogelijk maakt. De Shuttle® iOn kan in combinatie met gebogen rails toegepast worden wat uniek is in de markt. De motor past op alle Forest gemotoriseerde systemen, zoals de FMS®, FMS® Plus inbouw, MRS® gemotoriseerde roede en DS-XL® gemotoriseerd systeem.

Belangrijkste kenmerken:

Li-on oplaadbare accu;
Geschikt voor gordijnen tot 25 kg en 8 meter rail (rechte rail);
Geschikt voor gordijnrail met 2 bochten in bv. erkersituaties;
Slechts 2 tot 3 keer opladen per jaar.

Artikelnr:
5234000000 Shuttle iOn incl. accupack wit
5234006000 Shuttle iOn incl. accupack zwart

 

Maakt gordijnsystemen draadloos en slim
 

Samen met de lancering van Shuttle® iOn komen we met een nieuwe draadloze bedieningsoplossing: de Forest Wireless Connector. Met deze slimme dongel behoren datakabels tot het verleden, wat ideaal is voor renovatie / revitalisatie en nieuwbouwprojecten.

De Wireless Connector is tevens een praktische oplossing om gemotoriseerde (vouw- en rol)gordijnsystemen eenvoudig ‘slim’ te maken. Daarmee worden de mogelijkheden om de elektrische (rol)gordijnen te bedienen legio en kies je de bedieningsvorm die het beste bij je past wanneer je maar wilt. Door gebruik te maken van een smart plug is app-bediening via services zoals Apple Home Kit of Google Assistant nu eenvoudig mogelijk. Voor smart home dummies is het zelfs mogelijk om de gordijnen automatisch te openen en sluiten in combinatie met een analoge timer.

Belangrijkste kenmerken:

Werkt via draadloze communicatie (433MHz). Geen datakabel nodig;
Werkt in combinatie met analoge timerschakelaar of via Android of iOS App door middel van smartplug;
Geschikt voor meerdere gemotoriseerde gordijnsystemen in één ruimte;
Versimpelt integratie met domotica systeem;
Geschikt voor alle gemotoriseerde gordijnsystemen van Forest (ook rol/vouwgordijnen);
Ook geschikt voor oudere gemotoriseerde Forest systemen;
Biedt een draadloze integratie met potentiaalvrije domotica systemen.

Artikelnr:
5201002270 Forest Wireless Connector


Fijne zomervakantie!

Ondanks dat dit jaar wat anders verloopt, wensen wij iedereen een fijne en gezonde vakantietijd toe. Tijdens de zomervakantie periode staan wij natuurlijk gewoon voor u klaar. Wij blijven gewoon geopend volgens de normale openingstijden die u van ons gewend bent.

 

De Forest Wireless Connector kan gemakkelijk worden geïntegreerd in de meest populaire gebouwbeheersystemen en via 230V of potentiaalvrij aangestuurd worden.

Deze RF dongel werkt in combinatie met elk stopcontact in één ruimte waardoor het een geweldige oplossing is in situaties waar geen data-aansluiting aanwezig is.

Backwards compatible
De Forest Wireless Connector werkt ook in combinatie met oudere, reeds geïnstalleerde, Shuttle®-motoren. Met deze upgrade lanceer je je huidige Shuttle® motor naar de toekomst.

Daarnaast werkt de Forest Wireless Connector niet alleen met de Shuttle® motor, maar ook met al onze andere gemotoriseerde systemen, zoals ons vouwgordijnsysteem BS® en BCS®, rolgordijnsysteem Atlantis® en Slim-Line Atlantis en ons Skylight Systeem FSS®.

 
 
 

Handleiding Wireless Connector

De Forest Wireless Connector kan in twee modi gebruikt worden; via USB modus of via Dry Contact modus. In de handleiding wordt eenvoudig uitgelegd hoe u de Wireless Connector koppelt aan een willekeurige Forest-motor.

Voor de NL-versie: De handleiding is ook op onze website te downloaden. Klik hier en kies voor Domotica.

 
 
Blijf ons volgen voor meer nieuwe ontwikkelingen

We werken hard door aan de ontwikkeling van nieuwe producten / productverbeteringen. Houd daarom deze zomer onze nieuwsbrief en social media kanalen in de gaten.

 

 
 
.     .