Jan Wiessenberg nieuwe Algemeen Directeur

   
 

Per 1 mei jl. is dhr. Jan Wiessenberg (44) aangesteld als Algemeen Directeur van Forest International B.V. Dhr. Wiessenberg, hiervoor zo’n twintig jaar werkzaam in diverse commerciële en leidinggevende functies, is geselecteerd op zijn organisatorische en internationale (commerciële) ervaring.

De nieuwe Algemeen Directeur moet bij Forest Group B.V. de verdere groei vormgeven en de marktpositie vanuit Deventer versterken tezamen met de buitenlandse vestigingen van Forest in Amerika, China, Polen en Dubai. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en expansie van SunFolie-Techniek B.V.

Dhr. Wiessenberg: “Forest International B.V. is een innovatieve en solide groep van internationale bedrijven. Ik vind het fantastisch om daar leiding aan te mogen geven. We kunnen bouwen op medewerkers met veel expertise, passie voor het vak en kunde, dat maakt het alleen maar mooier. Met mijn ervaring bij verschillende bedrijven binnen diverse industrieën kan ik mij uitstekend inzetten voor de lokale en wereldwijde groei-aspiraties van Forest Group en SunFolie-Techniek B.V.”

   
 
 

Clark Marriott Hotel

   
 

Het Clark Marriott Hotel is de enige 5-sterrenaccommodatie in het noorden van Manilla, Filipijnen. De 260 kamers en suites hebben een modern design en zijn uitgerust met Forest KS® (Klick System) gordijnrails, voor soepele en probleemloze bediening van de gordijnen.

Om de luxe uitstraling te benadrukken is de waveplooi toegepast (FES® systeem). Dit hotel project is recentelijk uitgevoerd in samenwerking met onze lokale partner in Manila: Fabricfield.

Benieuwd naar meer referenties, bezoek dan onze website.

   


Zwart FES® band

Een donker interieur geeft een krachtige uitstraling. Ons FES® wave systeem past helemaal perfect in de moody all-black boetiekstijl.

Waarom? Vanwege het complete assortiment aan bijpassende zwarte onderdelen. Naast de Easyflex® eindhaak en het FES®-oog is het FES® band nu ook verkrijgbaar in de bijpassende zwarte kleur. Vind je de moody all-black boetiekstijl trend toch wat te donker, ga dan voor de wit/transparante variant.

Artikelnr:
4810706016
Easyflex band zwart dubbele pockets

 


Nieuwe brochure Vouwgordijn-systemen en update FES brochure

Alle informatie over onze vouwgordijnsystemen hebben we nu overzichtelijk gecombineerd in één nieuwe brochure.

Wilt u meer informatie over onze BS® en BCS®, bekijk dan onze gloednieuwe vouwgordijnsystemen brochure. We hebben ook onze FES-brochure bijgewerkt. Bekijk in één oogopslag welk artikel bij het easysnap-systeem of het easyflex-systeem hoort. U vindt de brochures ook op onze website onder Downloads. 


Pinkstermaandag


Vanwege Pinksterweekend zijn wij op maandag 1 juni gesloten. Op dinsdag 2 juni zijn wij weer bereikbaar. Wij wensen iedereen een fijn Pinksterweekend toe.

 

 
.     .