Franciscus Vlietland Ziekenhuis

   
 

Vlak voor het Covid-19 virus de wereld in zijn greep kreeg, is het Franciscus Vlietland Ziekenhuis in Schiedam uitgerust met ons ronde Medical Track Systeem. Het MTS®-systeem kan in alle gewenste vormen gebogen worden.

Zo hebben we voor dit ziekenhuis de rail speciaal in klaverbladvorm gebogen. Twigt Interieur en Kleur uit Capelle a/d IJssel hebben dit project mogen inrichten. Graag willen we hierbij enorm veel respect en waardering uiten voor de enorme inspanning die de gezondheidszorg heeft gedaan en nog steeds doet.

Meer over dit project op onze website

   
 
 


Creëer privacy met separatierails

   
 

Binnen ons brede assortiment gordijnrailsystemen bieden wij drie medische gordijnrailsystemen aan; standaard, vlak en rond. Het Medical Track System (MTS®) is uitermate geschikt voor ziekenhuizen en zorginstellingen, omdat deze conform NEN-3134 kunnen worden geplaatst.

Zo kunnen de separatierails gebruikt worden als scheiding van o.a. ziekenhuisbedden of observatieruimtes. Uit oogpunt voor hygiëne kan de bovenzijde van de rail worden afgedekt met een flexibele stofstrip. Ook kunnen deze gordijnrails in iedere gewenste vorm worden gebogen.

Artikelnr: 
4501001580 MTS Rail 5.80 meter
4501001700 MTS Rail 7.00 meter
4570001700 MTS Vlak 7.00 meter
58112811580 MTS Rond 5.80 meter
5811281700 MTS Rond 7.00 meter

   
 
 
We helpen u graag!
   
 

We zien overal mooie en creatieve ideeën ontstaan en we hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat we deze uitdagende tijden weer te boven gaan komen. Gebruik deze tijd en ruimte goed en denk nú alvast na over straks.

Showroom vernieuwen
Dit is bijvoorbeeld een uitgelezen moment om uw showroom te vernieuwen. Heeft u ideeën hierover, leg ze aan ons voor dan denken wij graag met u mee en maken we een aanbieding op maat. Maar denk ook bijvoorbeeld aan uw website of brochuremateriaal. Neem gerust contact met ons op voor bv. beeldmateriaal.

Hotelkamer renoveren of niet?
Ook voor hoteleigenaren en uitbaters is de huidige situatie een moment om bijvoorbeeld hotelkamers na te lopen op ontbrekende of kapotte gordijnrails onderdelen en deze te vervangen. Of om renovatiewerkzaamheden naar voren te halen nu er minder hotelgasten zijn. Zo bent u straks goed voorbereid om weer open te kunnen gaan.

Blijf positief! Heeft u vragen of heeft u advies nodig bij een opdracht. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

   
 
 

CRS® vlakke eindkap

   
 

Schoonheid zit in het detail! Daarom introduceren wij een vlakke eindkap voor ons roedegamma, zoals CRS® en CRS® Deco.

Perfectioneer de uitstraling van uw gordijnen met deze aanvulling op ons roede assortiment.

Artikelnr:     
5816101228-PC   wit-pc
5816103228   inox-an
5816103228-PC   inox-pc
5816104228-PC   taupe-pc
5816105228-PC   antraciet-pc
5816106228-PC   zwart-pc
5816109228-PC   antiek-pc
   


Een steuntje in de rug

Wij willen iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen en de vragen die we hebben ontvangen de laatste weken. Juist in deze tijd, waarin we elkaar even niet kunnen treffen en zaken wellicht gedwongen stilstaan, is het heel belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Daarom sturen wij u graag een leuke en handige gadget in de vorm van een telefoonstandaard – helemaal GRATIS. Als ons steuntje in de rug, voor u, in deze moeilijke tijd.

Bestel gratis uw telefoonstandaard Vindt u het leuk om deze gadget gratis te ontvangen? Druk op onderstaande knop en geef uw NAW-gegevens door, dan zorgen wij ervoor dat u de komende tijd op een praktische manier en naar hartenlust kunt video-bellen.

Wacht niet te lang, want op=op!

Let’s stay in touch!

 


Climat Screen Hygiëne Folie

Om uw medewerkers en klanten te beschermen tegen Corona besmetting, biedt ons zusterbedrijf SunFolie Techniek nu een praktische Climat Screen folie-oplossing aan waarmee men zichzelf kan beschermen tegen onder andere bacteriën en virussen door een fysieke afscheiding te creëren.

De transparante folie heeft een materiaaldikte van 1 mm en is ideaal voor gezichtsbeschermings-oplossingen.

Voordelen van de hygiëne folie:

» biedt helder zicht;
» eenvoudig te reinigen en te desinfecteren;
» eenvoudig op te hangen d.m.v. b.v. ophangclips of sluitlijst;
» evt ook icm met een Forest KS gordijnrail (ook gebogen) op te hangen;
» extra duurzaam vanwege krasvast materiaal
» voordeliger dan Plexiglas.


De hygiëne folie is verkrijgbaar op rol (152 cm breedte) of op maat gesneden lengtes. Tref uw maatregelen tegen het Corona virus en bestel uw folie vandaag nog. Geïnteresseerd in een compleet ophangsysteem? Vraag naar de mogelijkheden.

 


Openingstijden voorjaarsfeestdagen

De komende weken kunnen we weer genieten van enkele Nationale feestdagen. Via onderstaand overzicht informeren wij u dan ook graag over onze aangepaste openingstijden.

Maandag 27 april (Koningsdag)
gesloten

Maandag 4 mei en dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag) gesloten

Donderdag 21 mei (Hemelvaart) en vrijdag 22 mei gesloten

Maandag 1 juni (2e Pinksterdag)
gesloten

 

 
.     .