Ontmoet ons op The Independent Hotel Show Amsterdam

   
 

The Independent Hotel Show vindt voor de tweede keer plaats in Amsterdam. Overgewaaid uit Londen is deze beurs het meest uitgebreide zakelijke evenement voor de hotelbranche in Europa.

Ongeveer 200 internationale bedrijven, gespecialiseerd in onder meer design en interieur, slaapcomfort en techniek, presenteren de allernieuwste ontwikkelingen voor hotels. Zo ook Forest; wij kijken er dan ook naar uit de komende week onze slimme oplossingen op het gebied van gordijnrailsystemen te presenteren. The Independent Hotel Show vindt plaats in de RAI op 17 en 18 maart 2020. Kom ook langs! Wij staan op stand G40. Voor gratis toegang, neem met ons contact op.

   
 
 


Going Wilde: Staycity Berlijn

   
 

De Staycity Group heeft haar eerste Wilde Aparthotels in Duitsland geopend. Het project in Berlijn, bij Checkpoint Charlie, bestaat uit 48 appartementen.

Wilde is het premium concept van Staycity geïnspireerd op de eigengereide Ierse toneelschrijver en dichter Oscar Wilde. Voor dit project heeft de Staycity Group gekozen om ons unieke DS-XL® LED-systeem in combinatie met het FES®-systeem toe te passen. Met het wow-effect als resultaat.

Ga naar onze website voor meer referenties.

   
 
 
Smart Home integratie met Homey
   
 

De gemotoriseerde gordijnrails van Forest komen met draadloze bediening via Z-Wave Plus en/of 433MHz radiogolven. Beide opties kunnen direct geïntegreerd worden in het smart home platform Homey.

Verbonden met Homey kunnen de gemotoriseerde systemen bediend worden vanaf alle iOS en Android smartphones - overal ter wereld, samen met de andere 50 000+ apparaten waar Homey mee werkt. Ze kunnen ook toegevoegd worden in Homey Flows voor automatisering. Open bijvoorbeeld de gordijnen automatisch bij het wakker worden, of sluit ze wanneer het 'movie time'-scenario geactiveerd wordt.

Let op: systemen die gebruik maken van de 433MHz technologie zijn gelimiteerd tot de 'open', 'sluit' en 'stop' commando's. Systemen op Z-Wave kunnen daarnaast ook op specifieke percentages en standen gezet worden, voor een meer fijnmazige bediening.

Homey voor installateurs
Geïnteresseerd om Authorized Homey installateur te worden? Ga dan naar Homey voor meer informatie.

   
 
 

FES Hulptool: Hook Fitter

   
 

Wanneer het aankomt op efficiency en productinnovatie kun je altijd op Forest rekenen. Een mooi voorbeeld hiervan is onze nieuwe handige hulptool; de FES Hook Fitter.

Plaats de haken simpel en doeltreffend met deze hulptool in de juiste pocket zonder iedere keer het aantal pockets te hoeven uittellen. Dat scheelt enorm veel tijd en het duizelt uw atelier medewerkers ook niet meer voor de ogen na het tellen van de zoveelste pocket!

Artikelnr:
9900000017 FES Hook Fitter

   


Ponstang + draaistop voor ponsgat

Het vervangen van glijders bij inbouw gordijnsystemen kan nogal een dingetje zijn. Maar dat is vanaf nu verleden tijd! We hebben een ponstang in ons assortiment opgenomen zodat heel eenvoudig een opening in de inbouwrail gemaakt kan worden.

Zo kan je eenvoudig een extra glijder toevoegen of vervangen. Om vervolgens de gecreëerde opening volledig af te dekken heeft onze R&D een vernuftige draaistop bedacht. Naast een perfecte afwerking van het gat is de draaistop geschikt voor verschillende glijders zoals voor wave gordijnen.

Artikelnr: 
Ponstang:
1060600000
Punch draai eindstop wit:
1060601000 (binnenkort)
Punch draai eindstop zwart:
1060606000 (binnenkort)

 


Easyflex voorloper 90º en kleine stiffner

Perfectie zit in onze genen! Daarom hebben we speciaal voor gordijnen met een waveplooi een nieuwe 90º graden voorloper ontwikkeld icm met een kleine click on stiffner.

De 90º graden voorloper zorgt voor de perfecte waveplooi vanaf het begin. Voor toepassingen waar erg ruw met de gordijnen omgegaan wordt is de stiffner tevens een duurzame oplossing. De stiffner maakt gordijnen namelijk hufterproof en zorgt ervoor dat gordijnen langer mee gaan. Vooral handig voor hotels.

Artikelnr: 
Easyflex stiffner klein 'Click On':
481 500 1001
Easyflex voorloper 90º links voor kleine Click On stiffner:
481 536 1090
Easyflex voorloper 90º rechts voor kleine Click On stiffner:
481 546 1090

 


Nu ook in zwart beschikbaar

Kleine details maken soms groot verschil, vandaar dat we de Easyflex® eindhaak en het FES®-oog nu ook in het zwart in ons assortiment hebben opgenomen. Wel zo stijlvol bij donkere gordijnen/vitrage in combinatie met zwarte/antraciete gordijnrails!

Artikelnr: 
Easyflex eindhaak zwart:
4812806010
FES oog voor gordijnhaak: 4812006001


   
 
Independent Hotel Show
RAI Amsterdam
Amsterdam, Nederland
17-18 maart 2020
weblinkIWCE USA
Charlotte Convention Center Charlotte, North Carolina, Verenigde Staten van Amerika
25-27 maart 2020
weblink

   
 
 
.     .