Follow the Forest tracks into 2020

   
 

Alle Forest medewerkers wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2020. Om in de feestdagen sfeer te komen hebben wij speciaal voor u een feestelijke animatie online klaar staan. Klik op de button en bekijk hem vandaag nog.Openingstijden feestdagen
Tijdens de feestdagen kunnen er aangepaste openingstijden gelden. We hebben het voor u op een rijtje gezet:

24 december

  openingstijden, 8 uur tot 15.30 uur
25, 26 en 27 december   gesloten
30 december   reguliere openingstijden, 8 uur tot 17.00 uur
31 december   openingstijden, 8 uur tot 15.30 uur
1 januari 2020   gesloten

Vanaf 2 januari 2020 gelden weer de gebruikelijke openingstijden.

   
 
 


Párisi Udvar Hotel tilt elegantie en luxe naar een hoger niveau

   
 

Er zijn van die projecten waar je met extra trots op terugkijkt. Het Párisi Udvar Hotel in Budapest is zo’n project. Dit high-end hotel, onderdeel van de Unbound Collection, een groep luxueuze hotels in het merkportfolio van Hyatt, heeft dit jaar haar deuren geopend. Het historische gebouw, gelegen in het centrum, heeft een grondige renovatie ondergaan. Het resultaat is buitengewoon geworden en tilt elegantie en luxe naar een hoger niveau!

De suites en kamers zijn voorzien van de ultieme hotelrail 'Forest CS®' en ons gemotoriseerde gordijnrailsysteem 'Forest Shuttle®'. Het Forest Easyfold® Wave-systeem zorgt voor een hoogwaardige uitstraling.

Voor meer referenties, bezoek onze website.

   
 
 
Ontdek de slimme hotel kamer op Heimtextil
   
 

Het nieuwe jaar nadert en dat betekent dat Heimtextil bijna weer voor de deur staat. We trappen 2020 goed af met onze beursdeelname aan Heimtextil. Van 7 tot en met 10 januari presenteren wij de slimme hotelkamer. Ontdek hoe je het leven van een gast in de toekomst nog makkelijker maakt met technologie. Maar dat is niet alles, verwacht uiteraard nog meer nieuwe producten van ons. U kunt ons wederom vinden op stand E46 in hal 8.

Gratis entree
Van plan om naar Heimtextil te gaan? Laat het ons gerust even weten, dan sturen wij u een speciale code waarmee u zich gratis kunt aanmelden.

   


MCS® 2/1 spoor

In aanvulling op onze bestaande MCS® 3/2 spoor introduceren wij nu ook een compactere en lichtere variant: MCS® 2/1 spoor. Het MCS® 2/1 spoor is uitermate geschikt voor verduisteringsgordijnen. Je creëert namelijk eenvoudig een overlap zodat de kamer volledig lichtdicht is.

Dit compacte gordijnrailsysteem is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld cruiseschepen.

Artikelnr: 
530.204.1600  MCS® 2/1 wit

 


ARCHITECT@WORK Düsseldorf

In 2019 waren we op veel beurzen en netwerkbijeenkomsten aanwezig. We sloten dit jaar in stijl af met onze beursdeelname op ARCHITECT@WORK in Düsseldorf.

Voor ARCHITECT@WORK was het een bijzondere editie omdat dit beursconcept haar 10e jubileum vierde. Alle producten die werden getoond tijdens ARCHITECT@WORK waren vooraf goedgekeurd door een jury van architecten en interieurontwerpers. Uiteraard gold dit ook voor ons succesvol geïntroduceerde smart DS-XL® LED gemotoriseerde systeem. We kijken ernaar uit u in 2020 op één van onze beursdeelnames te ontmoeten.

 


Design koordgewicht nu ook zilver en zwart

Dit jaar hebben we een design koordgewicht in de kleur wit geïntroduceerd. Het Design koordgewicht is nu ook beschikbaar in de kleuren zilver en zwart.

Artikelnr: 
303.070.6000
Design koordgewicht zwart 303.070.3000
Design koordgewicht zilver


   
 

Heimtextil
Messe Frankfurt,
Frankfurt am Main, Duitsland
7-10 januari 2020
weblinkR+T Asia
SNIEC,
Shanghai,China
24-26 februari 2020
weblink

   
 
 
.     .