Boutique hotel in Deventer: FINCH

   
 

Een nieuwe toevoeging aan onze wereldwijde referentielijst is een sfeervol boutique hotel in ons eigen Deventer! Na 100 jaar weer gerestaureerd in zijn oude glorie, is het weer wat het was; een eersteklas boutique hotel in het hart van de stad.

Alle kamers zijn supercomfortabel uitgerust met o.a. een Nespresso koffieapparaat en een regendouche. En natuurlijk zijn de kamers voorzien van onze hoogwaardige handbediende gordijnrailsysteemgordijnrails: KS®. Voor degenen die meer luxe willen, kiezen voor een kamer met het Forest gemotoriseerde gordijnsysteem: Shuttle®. Voor een bijzondere overnachting in Deventer is FINCH Hotel dan ook the place to be.

   
 
 


Handige flexibele strip voor KS inbouw

   
 

Inbouw gordijnrails zijn gemaakt voor een onzichtbare afwerking in het plafond, maar bovenal moeten ze natuurlijk soepel lopen. Verf en stucmateriaal zijn dan ook geen goede vrienden voor een gordijnrail.

Daarom hebben wij een flexibele stofstrip in het assortiment die geschikt is voor ons KS® inbouw gordijnrailsysteem. Deze strofstrip dicht de gordijnrailopening in zijn geheel af. Zo kan de schilder of stucadoor in de afbouwfase eenvoudig en snel het plafond afwerken en vol gas door naar de volgende klus. De klant geniet vervolgens van mooi weggewerkte en soepel glijdende gordijnrails. Dat is wat wij de Forest factor noemen!

Artikelnr: 4518501000 MTS Flexibele Stofstrip

   
 
 
Railverbinder MCS 2/3 spoor
   
 

Onze railverbinder voor het MCS® 2/3 kanaals systeem wordt geleverd met een extra stalen plaat voor een solide verbinding en een nette afwerking.

Draai zonder probleem de schroeven van de railverbinder vast. De metalen plaat voorkomt namelijk beschadiging aan de andere kant van de rail of het profiel. De railverbinder valt in de loop van het railspoor waardoor deze volledig onzichtbaar is na montage. Zo wordt het verlengen van een MCS® systeem een fluitje van een cent!

Artikelnr: 4518501000 Railverbinder MCS 2/3 spoor

   


DS-XL® Plafonddraaisteun en wandsteun nu ook in antraciet

De DS-XL® railsystemen hebben we in de kleuren wit en antraciet. Voor de antraciete designrail is nu ook een bijpassende plafonddraaisteun en wandsteun verkrijgbaar.

Artikelnr:
3818205230 DS-XL® draaisteun antraciet
3820005018 DS-XL® wandsteun antraciet

 


Forest on Ice

De schaatsen kunnen weer uit het vet. Het schaatsseizoen is begonnen!

Al jarenlang glijdt de ijsbaan in Deventer net zo soepel als onze gordijnrails dankzij de Forest ijsdweilmachine. De Stentor besteedde er een leuk artikel en item aan.

Foto: Rens Hulman

 


Architect@Work Düsseldorf

Op 4 en 5 december vindt Architect@Work in Düsseldorf plaats. Tijdens deze editie presenteren wij ons nieuwste gemotoriseerde systeem: DS-XL LED gemotoriseerd. Kom langs, wij staan op stand nummer 35.

Gratis toegang
U kunt een speciale code aanvragen waarmee u gratis toegang heeft. Wij zien u graag in Düsseldorf!


 

Nieuwe brochures

De DS-XL® en DS-XL® LED/gemotoriseerd systemen zijn gebundeld in één brochure: DS-XL® Series. Deze brochure is nu ook in het Nederlands verkrijgbaar.

Tevens is de MCS® 2/3 spoor brochure in het Nederlands beschikbaar. Meer informatie over ons nieuwe decoroede systeem met ringen is terug te vinden in de brochure met het ons totale aanbod aan roedesystemen: CRS® Decorative Rod Series. Binnenkort uiteraard ook beschikbaar in het Nederlands.

 
   
 HiDesign Asia
Shangri-La Hotel,
Bangkok, Thailand
30 oktober - 1 november 2019
weblink
Architect@Work
Messe Düsseldorf, Düsseldorf,
Duitsland
4-5 december 2019
weblink
Heimtextil
Messe Frankfurt,
Frankfurt am Main, Duitsland
7-10 januari 2020
weblink

   
 
 
.     .