Millennium Al Barsha Hotel

   
 

Dubai is weer een 4-sterren hotel rijker. Het Millennium Al Barsha Hotel is de perfecte bestemming voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers, dicht bij het World Trade Centre, het centrum van Dubai, de Dubai Mall en vlakbij attracties en entertainment.

Dit nieuwe luxe hotel, ingericht door Design Worldwide Partnership (DWP), biedt 299 sfeervol ingerichte kamers en suites, 109 appartementen met soepel glijdende gordijnsystemen van Forest. De hotelkamers zijn, voor de verduisteringsgordijnen, uitgerust met Forest CS®-gordijnrails in combinatie met het Easyflex wave-systeem. Voor de vitrage heeft men gekozen voor de KS®-gordijnrails met normale haken.

 

 
 
De Ultieme Hotel Track
   
 

In talloze hotels is Forest vertegenwoordigd met het CS® Contract Systeem. Niet voor niets wordt wereldwijd deze populaire gordijnrail dan ook wel dé Hotel Track genoemd. Laat je niet misleiden door het compacte uiterlijk, het systeem is uitermate geschikt voor gordijnen tot wel 15kg per meter.

Daarnaast kun je met deze rail alle kanten op vanwege de talloze buigmogelijkheden. Zelfs voor zeer bijzondere raamvormen biedt het CS® systeem uitkomst. Dit tezamen met een snelle installatie aan plafond of muur maakt de CS nog altijd de beste keuze voor de hotelbranche.

Het CS® Contract Systeem is verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver, bruin en zwart.

Artikelnr:
2501001…cm wit
2501003…cm zilver
2501005…cm bruin
2501006…cm zwart

   
 
 


Creatief met gordijnrails

   
 

Dat onze gordijnrailsystemen multifunctioneel zijn, wisten we al. Meestal worden ze toegepast in projecten zoals hotels, kantoren, ziekenhuizen of particuliere woningen. Onlangs werden we benaderd voor een wel heel bijzonder project.

Zo is ons MTS®-gordijnrailsysteem door Magazijnlabels.nl gebruikt voor een magazijnbeheersysteem. Een groot voordeel ten opzichte van een traditioneel ophangsysteem is dat de barcode labels gemakkelijk kunnen worden verplaatst en dat er minder ophangpunten nodig zijn.

     
  Ook eens zo’n creatieve oplossing met gordijnrails bedacht? Deel het via social media en gebruik @forestgroup of #forestgroup.  
     


   


CRS/MRS plafonddraaisteun

Ons decoratief railroede systeem biedt een elegante oplossing als room divider waarmee je bv. een slaapvertrek kunt afscheiden van het zitgedeelte. Om het geheel af te maken is een mooie strakke plafondmontage een must. Daarom hebben we een CRS/MRS draaisteun ontwikkeld voor een onzichtbare bevestiging. Hierdoor komen het gordijn en de gordijnroede extra mooi uit de verf.

Artikelnr:
5863001000

 


Bezoek ons op InCoDa

Op 15, 16 en 17 september aanstaande komen professionals in woning- en projectinrichting tijdens de Interieur en Collectie Dagen weer naar Gorinchem.

Het team van Forest Group zal daar uiteraard weer aanwezig zijn om de nieuwste productontwikkelingen te laten zien waaronder het gemotoriseerde DS-XL LED systeem. Bent u van plan om langs te komen, laat het ons even weten, dan sturen wij u een entree code waarmee u zich gratis kunt aanmelden. Wij kijken er naar uit u te ontvangen op stand 620.

 


Beheer uw smart home

De Forest gordijnrailsystemen zijn zeer eenvoudig via een app bedienen. Maar voor welk systeem kies je?
De Smartwares Switch van Homewizard of de KlikAanKlikUit Start Line producten zijn de meest simpele manier om van je huis een smart home te maken. Deze eenwegcommunicatie systemen fungeren als basisstation en gebruiken een 433 Mhz frequentie om alle systemen te bedienen.

Wil je meerdere apparaten (gordijnrails en bv. verlichting) met elkaar laten communiceren en deze kunnen aansturen via één app, dan kan het een goed idee zijn om voor een los home automation basisstation te kiezen die het Z-wave protocol ondersteunt. Deze systemen werken op basis van tweewegcommunicatie, waardoor je altijd in de app kunt zien of de gordijnen open of dicht zijn, of dat de lampen aan zijn, ook als u niet thuis bent. Leveranciers zoals Fibaro, Vera, BeNext en Homey bieden basisstations aan die compatibel zijn met de gemotoriseerde Forest gordijnrailsystemen met Z-wave ontvanger.


 

Nieuwe handleidingen

Op onze website onder Downloads, Technische documenten kun je alle beschikbare handleidingen terug vinden.

» Diamond Sense Remote Control handleiding
 
   
 Interieur Collectie Dagen
Evenementenhal Gorinchem, Gorinchem
Nederland
15-17 september 2019
weblinkHotel Show Dubai
Dubai World Trade Centre, Dubai,
Verenigde Arabische Emiraten
17-19 september 2019
weblink
Architect@Work
Messe Düsseldorf, Düsseldorf,
Duitsland
4-5 december 2019
weblink

   
 
 
.     .