Andaz München

   
 

Met de recente opening van het Andaz Hotel in München is Duitsland een hip hotelconcept rijker. Andaz is het ‘lifestyle-label’ van Hyatt Hotels. Het hotel biedt ruimte aan 277 ruime, op loft-geïnspireerde kamers en suites met adembenemende uitzichten over de stad en de Beierse Alpen.

München is een stad waar oude en nieuwe tradities samensmelten. Voor het interieurdesign is deze historie en de lokale cultuur als leidraad genomen. De kamers hebben een open indeling met prachtige panorama raampartijen. Voor een optimaal comfort en luxegevoel zijn de kamers uitgerust met ons gemotoriseerde Shuttle® Systeem in combinatie met de Forest FMS®+ inbouw rails.

Het gehele project is ingericht door onze partner Jording Meisterwerkstätten GmbH.

     
 

Heeft u ook een interessant project uitgevoerd? Deel deze dan met ons! Wij delen uw referentie weer op LinkedIn, Facebook en natuurlijk via onze On Track nieuwsbrief. Uiteraard vermelden wij uw naam bij het project.     

 

 
 
Forest komt naar u toe!
   
 

Heeft u hem al zien rijden? Onze Forest bus heeft een nieuwe look & feel. Wij rijden stad en land af voor professionele en persoonlijke ondersteuning.

Onze technisch adviseur komt ook graag bij u langs om onze nieuwste gordijnrailsystemen te demonstreren of om advies te geven over hoe de systemen zo optimaal mogelijk te presenteren. Heeft u een uitdagend project, dan denken wij graag met u mee om te komen tot de meest geschikte oplossing.

Bij Forest telt alleen het beste advies voor de klant, maak daarom vandaag nog een afspraak met onze technisch adviseur Sam Schrijver (s.schrijver@forestgroup.com en 0570-622850). Hij komt graag bij u langs voor persoonlijk advies.

   
 
 


KS® gebogen inbouwrail

   
 

Op zoek naar een strakke en cleane look om uw gordijnen zo fraai mogelijk uit te laten komen? Dan hebben wij de perfecte oplossing met ons inbouwrail aanbod; de KS®Inbouw en de FMS®+.

De inbouwrail is een onzichtbare rail doordat hij perfect weg te werken is in het plafond. In nagenoeg iedere situatie kan de rail worden toegepast doordat hij ook gebogen kan worden. Naast de FMS+ is er ook de KS®Inbouw die zelfs met een buigradius van 10 cm gebogen kan worden. De ideale oplossing dus voor erkersituaties. Ook is de rail in een continu radius te buigen (cirkel; vanaf 50cm radius). De inbouwrail is snel en eenvoudig te verwerken in combinatie met de renovatie van een plafond met gipsplaten.

Artikelnr:
KS Inbouw Rail Wit 6 meter 103.101.1600
KS Inbouw Rail Zwart 6 meter 103.101.6600

   
 
 
IWCE in Nashville
   
 

Afgelopen maand presenteerde Forest op de vakbeurs IWCE in Nashville de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gordijnrailsystemen. De volgende beurs in Amerika is de HD Expo in het Mandalay Convention Center in Las Vegas.

   
 

Productintroductie DS-XL LED® Gemotoriseerd op Architect@Work

ARCHITECT@WORK mikt op interieur designers en architecten die nadrukkelijk op zoek gaan naar innovaties. Het is niet zomaar een beurs, maar een uniek concept op unieke locaties waar het puur draait om vernieuwing.

Deelnemers worden door de organisatie geselecteerd op hun vernieuwend vermogen. Met trots kunnen wij melden dat wij op de komende editie in Kortrijk, op 9 en 10 mei, onze nieuwste productinnovatie mogen presenteren; DS-XL LED® Gemotoriseerd Systeem. Wij zijn te vinden op stand nummer 178.

Benieuwd naar ons nieuwste en meest innovatieve gordijnrailsysteem?
Kom naar ARCHITECT@WORK. Vraag bij ons een speciale vouchercode aan waarmee u gratis toegang heeft. Wij zien u graag in Kortrijk!


 

Forest Lumina® serie Trekstangen voor een duurzaam gebruik

Een trekstang is de perfecte oplossing om de gordijnen te bedienen zonder de gordijnstof aan te hoeven raken. Zo blijven de gordijnen langer schoon. Wel zo mooi en duurzaam! Voorkom vingerafdrukken op gordijnen door het gebruik van een trekstang uit onze Lumina® Serie.

De 6-kantige trekstang is enorm stabiel en verkrijgbaar in vier kleuren aluminium: wit, zilver, antiek brons en zwart. Daarnaast is er ook een transparante kunststof variant. Aan de bovenzijde is de stang voorzien van een RVS haak die eenvoudig aan de voorloper of glijder te monteren is. De beschikbare lengtes zijn: 92, 122 en 152 cm. Speciaal voor hoge plafonds en raampartijen bieden we de aluminium witte trekstang in een extra lange lengte aan (202cm).

Artikelnr:
Sample Set Trekstangen
Een set voorbeeld trekstangen (25cm) is verkrijgbaar onder artikelnummer: 999.000.0003

 


Design koordgewicht

Een eigentijds gekoord gordijnrailsysteem of een vouwgordijn verdient een stijlvol koordgewicht voor een meer luxueuze uitstraling.

Daarom introduceert Forest het Design koordgewicht. Naast een strakke en minimalistische look is dit koordgewicht ook een slim ontwerp. Dankzij een inkeping kan het vouwgordijn in open positie niet zomaar zakken en vice versa. Dat is wat we noemen de Forest finishing touch! Het Design koordgewicht is beschikbaar in de kleur wit en hij weegt 110 gram.

Artikelnr:
Design Koordgewicht Wit: 3030701000

 
   
 Architect@Work
Kortrijk Xpo, Kortrijk
België
9-10 mei 2019
weblinkHD Expo 2019
Mandalay Bay Convention
Center, Las Vegas
Verenigde Staten van Amerika
15-17 mei 2019
weblink
HiDesign Europe
Forte Village Sardinië,
Italië
5-7 juni 2019
weblink

   
 
 
.     .