Dat was Heimtextil 2019!

   
 

Heimtextil ligt al weer even achter ons. We kijken terug op een succesvolle en drukbezochte beurs. Bezoekers maakten kennis met onze nieuwste productinnovaties.

Met trots presenteerden we het prototype van de Shuttle ION®, een uniek draadloos elektrisch gordijnrailsysteem, en de DS XL® LED gemotoriseerd. Bezoekers konden ook de Diamond Sense bewonderen; een nieuwe afstandsbediening die oplicht als het een handbeweging in de buurt detecteert. Men kon ook de krachtige werking ervaren van onze duurzame daglicht-filter oplossing: Climat Screen.

We kijken alweer uit naar komende editie van Heimtextil. Voor het zover is, kunt u ons in 2019 ook op andere vakbeurzen of zakelijke evenementen tegenkomen. Zo staan we de komende twee maanden in Shanghai, Sri Lanka en Nashville.

   
 
 


Forest Eclipse Designer Collection

   
 

Zoals u wellicht weet, biedt Forest ook een zeer uitgebreid aanbod van rolgordijnstoffen voor de projectmarkt aan. Geschikt voor vele toepassingen waaronder Forest Atlantis®.

Voor 2019 hebben we een nieuw collectieboek toegevoegd, de Eclipse Designer Collection. Of het nu volledig verduisterende, transparante of screen stoffen betreft, met oneindig veel keuzemogelijkheden is het perfecte rolgordijn voor ieder interieur beschikbaar bij Forest Group.

Artikelnr: 9901100040

   
 
 
Forest gradenboog
   
 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? De gradenboog maakt het inmeten van zowel binnen- als buitenbochten een stuk eenvoudiger.

Dat is niet onopgemerkt gebleven want deze populaire tool was tijdelijk uitverkocht. De Forest gradenboog is nu weer volop beschikbaar. Bestel dus snel uw hulp bij het inmeten.

Artikelnr: 9900000014

   
 

KS® inbouwrail

Wist u dat de KS® inbouwrail ook gebogen kan worden? Het inbouwprofiel van de KS® kan met een buigradius van 10 cm worden gebogen.

De inbouwrail is perfect weg te werken in het plafond. Hierdoor is het systeem in elk interieur toe te passen zodat de gordijnen zelf zo fraai mogelijk uitkomen. Geschikt voor middelzware gordijnen. Leverbaar in de kleuren wit en zwart.


 

Afdekkap voor Smart Klick plafondsteun en aluminium wandsteun

Met onze doordachte afdekkapjes voor de smart klick plafondsteun en aluminium wandsteun heeft u geen schroeven meer in het zicht. Het zorgt voor de ultieme afwerking!

Het kapje is makkelijk aan te brengen en past perfect waardoor de steun netjes afgedekt wordt. Het afdekkapje is in alle gangbare kleuren te bestellen. De afdekkapjes voor de plafondsteun zijn per 100 stuks verpakt en voor de wandsteun per 50 stuks.

Artikelnr:
1021301000 Wit
1021303000 Zilver
1021306000 Zwart

 
 

MCS® 2/3

We hebben de Multi Channel System (MCS®) brochure vernieuwd. Zo is de nieuwe MCS® 2/3 nu ook opgenomen in de brochure.

De brochure is momenteel alleen in het Engels, maar er wordt momenteel hard gewerkt aan een Nederlandse versie. Toch wilden we u de Engelse versie niet onthouden. U kunt de brochure uiteraard terugvinden op onze website onder Downloads.

 
   
 R+T Asia
Shanghai Exhibition Center
Shanghai, China
26 februari - 1 maart 2019
weblinkHiDesign MEA 2019
Shangri-La Hotel
Colombo, Sri Lanka
6 - 8 maart 2019
weblink
ICWE
Gaylord Opryland Resort & Convention Cente
Nashville, USA
9 - 10 maart 2019
weblink

   
 
 
.     .