Tot op Heimtextil 2019!

   
 

Forest Group is van 8 tot 11 januari 2019 weer aanwezig op Heimtextil, de grootste internationale vakbeurs voor huis- en projecttextiel.

Wij houden niet van stil zitten en ontwikkelen ons brede gamma op het gebied van gordijnrailsystemen continue door. Op Heimtextil presenteren wij met trots onze nieuwe en doorontwikkelde producten. Verwacht dus van ons weer de nodige noviteiten. U bent van harte uitgenodigd onze stand in hal 8, E46 te bezoeken (download Beurs plattegrond). Bent u van plan om langs te komen, laat het ons gerust even weten, dan sturen wij u een speciale code waarmee u zich gratis kunt aanmelden!   
 
 


MTS® 28mm

   
 

Naast ons vertrouwde MTS® systeem bieden we nu ook een elegante ronde variant, de MTS® 28mm in wit.

Dankzij het massieve design is de rail enorm sterk en stabiel. Toch kan de rail eenvoudig gebogen worden met een radius van 20 cm. De nieuwe MTS® biedt dezelfde functionaliteiten, maar dan in een nog eleganter design, uitermate geschikt voor allerlei situaties die vragen om privacy.

   
 
 
Een frisse nieuwe website
   
 

Met trots hebben we onze nieuwe internationale website gelanceerd. Daarmee heeft de website niet alleen een frisse look & feel gekregen maar is alle informatie over onze systemen nu nog gebruikersvriendelijker te vinden.

Zo kunt u onze brochures downloaden of de buiginstructies opzoeken, maar ook alle informatie over onze Domotica oplossingen vindt u in een paar klaar klikken. Dit is nog maar een greep uit alle informatie op onze nieuwe website.

Onder Support treft u onder andere handige calculatietools aan, kunt u snel samples aanvragen of nieuwsbrieven uit het verleden bekijken. Benieuwd naar onze laatste projecten? Onder References staan allerlei diverse projecten die wij recentelijk hebben mogen doen. Wij zijn natuurlijk benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt. Laat het ons weten via het contactformulier.

De nieuwe website is op alle apparaten uitstekend te bekijken op www.forestgroup.com.

   
 

CCS Meenemer

Forest heeft het afgelopen jaar een verbeterde versie van de meenemer voor CCS® en CRS® gekoord in het aanbod opgenomen. De vernieuwde meenemer zorgt voor meer gebruikscomfort door een soepelere geleiding. De meenemer is per 100 stuks verpakt.

Artikelnr.:
3030301010
CCS Meenemer dubbel wit

3030303010
CCS Meenemer dubbel grijs

3030306010
CCS Meenemer dubbel zwart


 

FMS® voor aan schuine plafonds

Bevestiging van het FMS® systeem aan schuine plafonds is vanaf nu ook mogelijk met de speciaal ontworpen verstelbare poelie. Door middel van een verstelbare poelie hangt de motor verticaal tezamen met de rails langs het raamkozijn. De verstelbare poelie kan een hoek van 45 graden tot en met 135 graden aan. Het maximale gordijn gewicht in combinatie met de Shuttle® Skylight motor is 7 kg.

Artikelnr:
5103011010

 
   
 Heimtextil
Messe Frankfurt
Frankfurt, Duitsland
8-11 januari 2019
weblinkR+T Asia
Shanghai Exhibition Center
Shanghai, China
26 februari - 1 maart 2019
weblinkHiDesign MEA 2019
Shangri-La Hotel
Colombo, Sri Lanka
6 - 8 maart 2019
weblink

   
 
 
.     .