Four Seasons Hotel, Beverly Hills, Los Angeles, Verenigde Staten

 

Van de zonovergoten kamers met een eigen balkon tot het bekroonde 'see-and-be-seen dining', het Four Seasons Hotel Los Angeles in Beverly Hills is een icoon in de stad, bruisend van energie en opwinding.

Als u ooit overnacht in één van de kamers, vergeet dan vooral niet omhoog te kijken. Aan het plafond ziet u de Forest CS® rail voor een uiterst stille, soepele bediening van de gordijnen. Deze rail, beter bekend als "The Hotel Track" vanwege de zware uitvoering, is te vinden in hotels over de hele wereld. Klik hier voor meer informatie over Forest gordijnrailsystemen.

Dit 5-sterrenhotel ligt in het centrum van LA en beschikt over een volledig uitgeruste spa en een buitenbad. De luxe kamers bieden uitzicht op de tuinen, Hollywood Hills, Los Angeles of Beverly Hills. Rodeo Drive en Melrose Avenue liggen op loopafstand van het Four Seasons in Beverly Hills. Het hotel biedt een glamourous maar toch ingetogen stedelijke oase waardoor het een favoriet hotel is bij Hollywood-beroemdheden, locals en internationale bezoekers.

 

 


Domotica Inspiratie

 

De zomer is eindelijk aangebroken. Het is tijd om de woning te upgraden, om zo de beste zomer ooit tegemoet te gaan. Door de enorme hoeveelheid ontwikkelingen in smart home en huisautomatisering trends en technologie, is tegenwoordig praktisch alles mogelijk. Laat ons uitleggen hoe u onze producten in uw plan kunt integreren.

Regel de binnentemperatuur
De felle zomerzon en een fijne tuin op het zuiden is een geweldige combinatie. Maar het zorgt er ook voor dat de temperatuur binnen enorm toeneemt. Sommige mensen zetten alle ramen wagenwijd open, anderen laten de airconditioning dagenlang draaien. Beide oplossingen brengen nadelen met zich mee: Openstaande ramen betekent een overvloed aan ongedierte in huis, en dagenlang de airco aan het blazen is niet gunstig voor energierekening.

Een geautomatiseerd gordijnrailsysteem van Forest biedt de oplossing. Daarmee hou je gemakkelijk en doeltreffend het huis koel. Plan de tijden vooraf om het gordijn automatisch te openen of via bijvoorbeeld Homey by athom® of Smartwares®. Bekijk ons YouTube kanaal voor de nieuwste Smartwares-video. Klik hier voor meer informatie over de Forest Shuttle®-motor.

Ook de oplossingen van ons zusterbedrijf, Sun Foil Techiek, zijn speciaal ontworpen om de zonnewarmte te reflecteren en een comfortabel binnenklimaat te garanderen. Neem een kijkje op de Climat Screen by Forest sectie op onze website

 
 

BS Quicklock-Koordrol

Voor ons BS®-systeem is er een nieuwe quicklock-koordrol beschikbaar.

De nieuwe koordrol zal de oude vervangen (artikelnr. 3642001350).

Met de nieuwe BS® Quicklook-koordrol zijn koorden altijd juist uitgelijnd. Door gebruik van een twist lock in plaats van een schroef is de koordrol makkelijker te verstellen. Het is ook eenvoudiger om het te assembleren.

Bestel nu de nieuwe en verbeterde versie met een valhoogte van een afhang van 3.5 mtr in de kleur wit.


Artikelnr:
3642401350


 

Tip

We werken onze brochures regelmatig bij of plaatsen nieuwe brochures online. Bijvoorbeeld onze nieuwste brochure DSXL® in combinatie met DSXL® LED. Ook de KS® en de overzichtsbrochure zijn bijgewerkt.

Bekijk onze brochures online.

 
   
 
Hotel Sow
Dubai World Trade Center
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
16 - 18 september 2018
weblinkInterieur Collectie Dagen
Evenementenhal Gorinchem
Gorinchem, Nederland
16 - 18 september 2018
weblink

   
 
 
.     .