Marriott Hotel, Santa Cruz de la Sierra, Bolivia

 

Het Marriott Santa Cruz de la Sierra Hotel is een gloednieuw hotel in Bolivia, waarmee het het eerste hotel in Bolivia is voor het bedrijf. Het Marriott Santa Cruz de la Sierra ligt in het hart van de wijk Equipetrol. Het bevindt zich in een van de meest gewilde buurten van de stad, omringd door de hoogste concentratie aan kantoorgebouwen, evenals de nabijheid van een nieuw winkelcentrum dat momenteel in aanbouw is.

Het hotel beschikt over een restaurant en een lobbybar. Tevens biedt het hotel ook vergaderruimtes en recreatieve faciliteiten aan, waaronder een zwembad en een fitnesscentrum. Andere faciliteiten zijn een clublounge, een businesscentrum, een cadeauwinkel en een parkeergarage. De moderne kamers zijn uitgerust met Forest Shuttle®, KS®, CS®, Easyflex® and Atlantis®.

 

 


Update Climat Screen

 

In de laatste nieuwsbrief van Forest Group werd gemeld dat het bedrijf Sunfolie Techniek onlangs is overgenomen. Wij willen iedereen bedanken voor de felicitaties. We hebben veel positieve reacties ontvangen op de R + T- beurzen en via onze exportmanagers.

Voor degenen die onze laatste nieuwsbrief hebben gemist: SunFolie-Techniek biedt onder haar productlabel Climat Screen een ruim assortiment geavanceerde daglicht-filtersystemen die speciaal zijn ontworpen om toetreding van zonnewarmte in een ruimte tot een minimum te beperken. De systemen van SunFolie-Techniek zijn TNO getest op rendement en worden op diverse manieren toegepast, o.a. in kantoren, hotels, woonhuizen en jachten.

De unieke isolerende eigenschappen van de Climat Screen-folie werken tweezijdig als het gaat om klimaatbeheersing van werk- en woonruimten: in de zomer wordt de warmte buiten gehouden en in de winter wordt de warmte binnen gehouden. Het gebruik van Climat Screen heeft verschillende voordelen, zoals een besparing in de energiekosten. Neem voor meer informatie contact op met uw vertegenwoordiger of kijk op onze website

 


Beursvloer hoogtepunten
 

In de afgelopen maanden was Forest Group nadrukkelijk aanwezig op verschillende internationale beurzen. We trapten dit jaar af met onze deelname aan de Heimtexil. Een succesvolle beurs waarbij de DS-XL LED® in het bijzonder werd gewaardeerd.

Dit gordijnrailsysteem combineert een stijlvol design met een unieke manier van verlichting en is geschikt voor alle soorten middelzware gordijnen. De volgende beurs op onze kalender was de R + T in Stuttgart. Met trots presenteerden we ons nieuwste product Climat Screen by Forest. Alles over dit unieke product kunt lezen in deze en onze vorige nieuwsbrief. Een maand later, op de R + T in China, was er ook veel belangstelling voor de Climat Screen. We zagen nieuwe klanten op onze stand, maar ook veel bekende gezichten. We zijn er erg trots op dat iedereen keer op keer kiest voor 'the Home of KS®'.

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte van toekomstige beursdeelnames, nieuwe brochures en gratis toegangsbewijzen voor evenementen.

 

 
 

Nieuwe instructie handleiding om Shuttle® te koppelen

Forest Group heeft een nieuwe vereenvoudigde handleiding ontwikkeld om de Forest Shuttle®-motor te verbinden met de Smartwares-plug. Klik hier om de handleiding te bekijken of te downloaden.

Met deze handleiding zult u ons gemotoriseerd gordijnrailsysteem, evanals BCS® en Atlantis®, in no time operationeel hebben met een domotica systeem.


 

KS® inbouwrail

De nieuwe variant van het KS® systeem is een voorgeboord profiel, dat is ontworpen om in een plafond te worden ingebouwd.

Het gebruik van deze rail zorgt voor een afgewerkte look en is geschikt voor alle middelzware gordijnen. U kunt de KS®-rail tot 6 meter in wit en zwart bestellen.


Artikelnr:
103.101.1600 KS wit
103.101.6600 KS zwart

 
   
 
Architect@Work
RheinMain CongressCenter
Wiesbaden, Germany
May 29 - 30 2018
weblinkHidesign Europe 2018
Andel's by Vienna House Hotel
Berlin, Germany
June 6 - 8 2018
weblink

   
 
 
.     .