Egbert Land, directeur/oprichter SunFolie-Techniek, Gerco Morsink, CEO Forest Group International B.V.


Forest is eigenaar geworden van SunFolie-Techniek B.V.

 

Met terugwerkende kracht naar 1-1-2018 heeft Forest alle aandelen van het bedrijf SunFolie-Techniek B.V., gevestigd in Zwolle, overgenomen.

SunFolie-Techniek biedt onder haar productlabel ClimatScreen een ruim assortiment geavanceerde daglicht-filtersystemen die speciaal zijn ontworpen om toetreding van zonnewarmte in een ruimte tot een minimum te beperken. De systemen van SunFolie-Techniek zijn TNO getest op rendement en worden op diverse manieren toegepast, o.a. in kantoren, hotels, woonhuizen en jachten. De unieke isolerende eigenschappen van de ClimatScreen-folie werken tweezijdig als het gaat om klimaatbeheersing van werk- en woonruimten: in de zomer wordt de warmte buiten gehouden en in de winter wordt de warmte binnen gehouden. Zie ook www.sft-holland.nl

De overname betekent een mooie uitbreiding in de breedte van het Forest-productportfolio en geeft Forest ook meer mogelijkheden om marktgroei in vooral de projectenmarkt in binnen- en buitenland te realiseren.

Voorlopig zullen de bedrijfsactiviteiten van SunFolie-Techniek vanuit het huidige pand in Zwolle blijven worden gedaan en zal de bedrijfsvoering ongewijzigd voortgaan.

 

 


Jewel of the Creek, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

 

Jewel of the Creek' is een van de meest prestigieuze projecten in Dubai. Het project is gelegen aan de Dubai Creek tussen de legendarische Golf Club & Makhtoum-brug nabij Dubai International Airport.

Het plan is ontworpen als een 'historische toeristische bestemming' en voegt nog meer bekendheid toe aan de stad en het toeristische profiel van het gebied. Hart van de ontwikkeling is het ‘hospitality island’. Het eiland is een mix van 5-sterren hotels, kantoorontwikkeling, restaurants, congrescentrum en residentiële appartementen. Gemeenschappelijke voorzieningen zoals een sportclubgebouw en een jachthaven maken dit tot een unieke ontwikkeling in de stad. In samenwerking met Greenline Interiors werden alle residentiële appartementen voorzien van Forest CS®-systemen. Lees hier meer over dé ‘HotelTrack’.

 


Stalenwaaier voor Forest roedesystemen
 

Kies eenvoudig je materiaal met deze nieuwe stalenwaaier . Nu kunt u het in het echt zien: wit, zwart, antraciet, chroom, inox, goud, brons, taupe, antiek in gepoedercoat of geanodiseerd, alles samengebundeld in een waaier.

De waaier bevat ook een handig overzicht van welke kleur beschikbaar is voor welk systeem. De ultieme tool voor uzelf of uw verkopers. Neem contact op met uw contactpersoon of klik hier voor meer informatie.

Artikelnr: 9904100101 

 

 
 

Nieuwe Verstelbare 45º hoek pulley voor FMS.

Een verstelbare pulley voor een gemotoriseerde rail die schuin is gemonteerd.

Door deze pulley te gebruiken, hangt de motor recht naar beneden en loopt het gordijn helemaal naar de muur. De nieuwe FMS® 45º verstelbare pulley is verkrijgbaar in wit. Klik hier om te bestellen.

Artikelnr:
FMS 45º verstelbare pulley
5103.01.1010 Wit


 

Wat is nieuw in het Forest Group-assortiment?

Klik hier om de nieuwste video over onze nieuwste producten te bekijken.

Heeft u technische ondersteuning nodig? Neem dan ook eens een kijkje op ons YouTube-kanaal. Op ons kanaal vindt u verschillende assemblage video’s. Heeft u een suggestie voor een video, stuur dan een e-mail naar l.veneman@forestgroup.com

 
 

Laatste oproep voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de R + T in Stuttgart

Forest Group is aanwezig op de grootste beurs voor de wereld van rolgordijnen, shutters en zonwering.

De R + T 2018 in Stuttgart, die plaatsvindt van 27 februari tot 3 maart, wordt zowel als een industrie- als een innovatieplatform beschouwd. Ook in onze stand (hal 4, C.52) kunt u nieuwe productinnovaties en product-toevoegingen ontdekken. Heeft u nog geen gratis tickets? Stuur een e-mail naar l.veneman@forestgroup.com. We zien u graag op de R + T hal 4, C.52.

 
 
   
 
R+T
Messe Stuttgart
Stuttgart, Duitsland
27 februari- 3 maart 2018
weblinkHidesign MEA 2018
Art Rotana Manama
Bahrain
4 - 6 maart 2018
weblink
R+T Asia
Sniec Shanghai
New International Expo Centre, Shanghai, China
21 - 22 maart 2018
weblink
IWCE 2018
Tampa Convention Center Tampa, Florida, verenigde Staten van Amerika
27 - 28 maart 2018
weblink

   
 
 
.     .